Anlık Bildirim

FCC sertifikası alan Samsung Galaxy Note 9, Ağutos ayında tanıtılacak

Samsung'un Ağustos ayının başında yeni akıllı telefonu Galaxy Note 9'u tanıtması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak çıkan yeni belgeler bu tarihi doğrular nitelikte. Tüm detaylar haberimizde.
Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un, Note serisinin yeni telefonu olan Galaxy Note 9'u bu yıl daha erken bir tarihte piyasaya sürmesi bekleniyordu. Şirketin geçtiğimiz günlerde ABD Federal İletişim Kurulu'ndan (FCC) aldığı yeni sertifikalar, ortaya atılan bu tarihi doğrular nitelikte.

Galaxy Note 9'un, 9 Ağustos'ta tanıtılması planlanıyor

Samsung'un, FCC'den SM-N960F, SM-N960F/DS, SM-N960X model numaraları ile Galaxy Note 9'un üç varyantının sertifikasını aldığı ortaya çıktı. Önceki sızıntılar cihazın 2 veya 9 Ağustos'ta tanıtılacağı yönündeydi ancak şirketin basın davetiyelerinde tarih olarak 9 Ağustos'un belirtilmiş olduğu söyleniyor.
Güney Koreli şirket Samsung, Galaxy Note 9'un, 2019 yılında piyasaya sürülecek olan Galaxy 10 öncesindeki bir geçiş modeli olmasını planlıyor. Bundan da cihazın işlemci ve kamera olmak üzere özelliklerinin birçoğunun Galaxy S9+'ınkine benzer olacağı sonucuna varabiliriz. Öte yandan şirketin Galaxy Note 9'u 512 GB depolama alanı ve 4.000 mAh batarya ile sunabileceği de sızan haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim