Anlık Bildirim

Finger Pow ile powerbank kullanımına yeni bir bakış açısı geliyor

Yanınızda büyük ve ağır powerbank ürünleri taşımaktan hoşlanmıyorsanız Finger Pow ile sadece ihtiyacınız kadar olan istasyonu alarak zahmetten kurtulabilirsiniz.

Bugün taşınabilir şarj istasyonları ayrılmaz parçalarımız haline geldi. Yerine göre bir veya iki tane powerbank taşıdığımız bugünlerde ABD’li bir girişim ilginç bir proje ile çıka geldi.

Finger Pow fiyatı ve özellikleri

Finger Pow adındaki harici şarj istasyonu seti, duruma bağlı olarak sabit kalan veya sürekli hareket halinde olan kullanıcıları hedefliyor. Set içerisinde bir adet 5000mAh kapasiteli ana istasyon ve 4 adet 600mAh kapasiteli mini istasyonlar yer alıyor.

Kullanıcı isterse masasında ana istasyona cihazını bağlayarak şarj edebiliyor. Yola çıkacağı zaman ise ihtiyacı kadar mini istasyonu yanına alarak hareket halinde acil durumlarda kullanabiliyor. Kullanımı kolaylaştıran ise manyetik bir şarj ucunun olması. Uç kısmı cihaza bağladıktan sonra manyetik bağlantısı sayesinde mini istasyonu kolayca yerleştirebiliyorsunuz. Aynı şekilde ana istasyonun kablo ucu da manyetik.

Finger Pow temel anlamda bataryayı komple doldurmak yerine acil durumlarda yüzde 15-25 arasında enerji desteği sağlamak amacını güdüyor. Kickstarter üzerinde hedeflediği miktarın kat kat üzerine çıkan proje, Nisan 2018 tarihinde hacimli üretime geçecek.

Finger Pow şarj seti 79$ fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. Ana istasyonda yedek batarya olmayan versiyon ise 69$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11855 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter, finger pow ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim