Anlık Bildirim

Foxconn'un 2017'de sadece 25-30 milyon iPhone X sevkiyatı yapması bekleniyor

Apple, iPhone X talebini karşılamakta problem yaşayacak gibi görünüyüor. Yeni bir rapora göre Foxconn Electronics 2017'de sadece 25-30 milyon iPhone X sevkiyatı yapabilecek.
Tüketicilerin iPhone X'e kavuşmasına çok az bir süre kalmış durumda. Yeni söylentilere göre 3 Kasım'da sadece 3 milyon cihaz satışa hazır olabilecek. Bu da cihazın ön siparişe açıldıktan kısa bir süre sonra stokların tükeneceği anlamına geliyor. Görünen o ki Apple, iPhone X'e olan yüksek talebi karşılamakta kesinlikle problem yaşayacak.
DigiTimes tarafından hazırlanan bir raporda, Foxconn'un yıl sonuna kadar 25 milyon ila 30 milyon arasında iPhone X sevkiyatı yapabileceği belirtiliyor. Bu aslında iyi bir rakam gibi görünse de aslında KGI Securities analisti Ming-chi Kuo'nun öngörülerinden daha düşük.

iPhone X sevkiyatı 2018 başında hızlanacak

Deneyimli Apple analistinin önceki tahminleri 31 Aralık tarihine kadar maksimum 35 milyon adet iPhone sevkiyatı yapılabileceği yönündeydi. Ancak düşük üretim performansı ve bazı bileşenlerle ilgili teknik sorunlar yaşanması nedeniyle üretimin beklenenden yavaş ilerlediği ortaya çıktı.
Aynı raporda tedarikçilerin çoğunun üretim sorunlarını çözmesiyle birlikte sevkiyatların 2018 yılının ilk çeyreğinde %50 oranında çeyrek büyümesi göstererek istenilen hıza ulaşacağı yazıyor. Face ID kameralar için kullanılan 3D algılama modüllerini tedarik eden LG Innotek ve Sharp'ın üretim oranını arttırdıkları ve sevkiyatların Kasım-Aralık aylarında hedeflenen hıza ulaşılacağı kaydedildi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim