Anlık Bildirim

General Mobile GM 5 Plus için Android Oreo güncellemesi yayınlandı

General Mobile, sosyal medya hesaplarından müjdeli haberi paylaştı. GM 5 Plus kullanıcılarının merakla beklediği Android 8.0 Oreo güncellemesi nihayet yayınlandı.
GM 5 Plus kullanıcılarının merakla beklediği Android 8.0 Oreo güncellemesi uzun bir bekleyişin ardından yayınlandı. Daha önce güncellemenin Şubat ayı içerisinde yayınlayacağını açıklayan General Mobile, yaşanan aksaklıklardan dolayı planlanan güncelleme tarihini 31 Mart olarak değiştirmişti.
 
Twitter'dan müjdeli haberi veren General Mobile, "İşte beklenen gün geldi! GM 5 Plus modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayında! Tüm GM 5 Plus kullanıcıları kademeli olarak Android 8.0 Oreo sahibi olacaklar!" Tweet'ini paylaştı. 
Kullanıcılar güncellemenin cihazlarına henüz ulaşmadığını belirtse de güncelleme, cihazlara kademeli olarak dağıtılıyor. Telefonunuzun Ayarlar menüsüne girerek Telefon hakkında > Sistem güncellemesi > Güncellemeleri denetle adımlarını izleyerek Oreo güncellemesinin cihazınız için indirilebilir olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22589 kez okundu.
23 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
general mobile, general mobile gm 5 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim