Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J7 Prime 2 Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı:

Galaxy J7 Prime 2 fiyatı belli oldu. Samsung'un ülkemizde çok satan Galaxy J7 Prime modelinin yenilenen versiyonu Galaxy J7 Prime 2, çok tartışılacak fiyattan satışa sunuldu. Galaxy J7 Prime 2 fiyatı:
Ülkemizde Samsung’un yüksek satış rakamları elde ettiği Galaxy J7 Prime modelinin yenilenen versiyonu Galaxy J7 Prime 2, ülkemizde satışa sunuldu. Galaxy J7 Prime 2 fiyatı haberimizde.

13 MP çözünürlüğünde ön kamera ile gelen telefonun diğer özellikleri önceki model ile hemen hemen aynı kalmış. Aynı tasarım, aynı işlemci, aynı RAM ve depolama kapasitesi ile geliyor.

Exynos 7870 işlemcisine 3 GB RAM’in eşlik ettiği Galaxy J7 Prime 2, 13 MP çözünürlüğünde f/1.9 diyafram açıklığında arka kameraya sahip.

3300 mAh kapasiteli bataryadan beslenen Galaxy J7 Prime 2, ilk etapta Hindistan’a özel olarak üretilmiş ve sadece burada satışa sunulmuştu. Cihaz kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çıkıyor. Günümüz standartları gereği Android 8.0 ile çıkmasını beklerdik.

Galaxy J7 Prime 2 fiyatı

Geçtiğimiz gün Samsung Türkiye Garantili olarak ülkemize giriş yapan Galaxy J7 Prime 2’nin satış fiyatı 1550 TL olarak belirlenmiş. Önceki modelin fiyatına baktığımızda 1200 liraya alınabildiğini görüyoruz. Sadece ön kamera farkı için fazladan 300 lira vermek mantıklı olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32360 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy j7 prime 2 fiyatı, galaxy j7 prime 2 özellikleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim