Anlık Bildirim

Galaxy Note 10'un kutudan çıkmayan 45W hızlı şarj aletinin fiyatı 50 Euro olacak

Yaklaşan Samsung Galaxy Note 10'la ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gelen haberlere göre akıllı telefonunun kutusundan çıkmayan 45W şarj aleti 50 Euro fiyatla satılacak.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un, tanıtımı yaklaşan Galaxy Note 10 akıllı telefonu ile ilgili en dikkat çeken güncellemelerden biri de 45W hızlı şarj desteği sağlayacak olmasıydı. Bu da telefonun yaklaşık 30 dakika gibi bir sürede tamamen şarj olabileceği anlamına geliyor. Ancak sevindirici olan bu özellik, kullanıcılara biraz pahalıya mal olabilir.

Kullanıcıların tepkisini çekebilir

GalaxyClub sitesindeki yeni bir rapor, EP-TA845 model numarasıyla gelecek olan 45W şarj aletinin Galaxy Note 10'un kutusunda yer almayacağını ortaya koyuyor. Raporda Samsung'un 45W şarj aletini, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle birlikte 50 Euro'dan satışa sunmaya hazırlandığı belirtilmiş durumda. Galaxy Note 10'un kutusundan ise 25W şarj aletinin çıkacağı ifade ediliyor.
Burada kullanıcıların tepkisini çekmesi muhtemel konu ise 1.000 Euro gibi son derece pahalı bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi muhtemel olan Galaxy Note 10 modelinin kutusundan 45W şarj aletinin çıkmayacak olması. 50 Euro ise ciddi bir fiyat ve Samsung bu konuda bir hayli tepki alacağa benziyor. Note 10'un tanıtım tarihinin 7 Ağustos olduğunu da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8677 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim