Anlık Bildirim

Galaxy Note 7'nin düz ekranlı modeli de gelebilir

Samsung'un 2 Ağustos tarihinde sahneye çıkaracağı Galaxy Note 7 ile ilgili söylentiler gelmeye devam ediyor. Yeni sızıntılara göre cihazın kavisli ekrana sahip olmayan düz ekranlı modeli de yolda.
Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Note cihazıyla ilgili henüz bilinen hiçbir şey olmamasına rağmen, sızıntı ve söylentiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde cihazın pazara Galaxy Note 6 yerine Galaxy Note 7 ismiyle sürüleceği rivayetleri dolanmaya başlamıştı. Son sızıntılar ise phabletin kavisli ekrana sahip olacağını ortaya koyarken Samsung'un Temmuz ayında seri üretime geçeceğini ileri sürüyordu. Yeni söylentilere göre Galaxy Note 7'nin bir de kavisli ekrana sahip olmayan modeli pazara sunulacak.
Son sızıntılar ile birlikte Samsung'un tüketicilere Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'de olduğu gibi iki farklı seçenek sunması muhtemel görünüyor. Kavisli ekran taşımayacak Galaxy Note'un model numarası da ortaya çıkmış duruda. Ama bu SM-N935G olarak listelenen ve kavisli ekran varyantını gösteren numarayla aynı değil. Samsung'un web sitesinde SM-N930F olarak görünen model numarası da cihazın düz ekranlı versiyonuna ait.
Cihaz hakkında model numaralarından başka hiçbir ayrıntıya sahip değiliz. Bu nedenle Samsung söylentileri doğrulayana kadar kavisli ekrana sahip olmayan düz ekranlı model bir söylenti olarak kalacak. Geçtiğimiz günlerde yaklaşan Unpacked etkinliğinin ayrıntılarının yer aldığı bir ekran görüntüsü sızdırılmış ve belirli belirsiz 7 rakamını oluşturan kavisli hatların yer aldığı davetiye oldukça merak uyandırmıştı. Şirketin 2 Ağustos'ta bir sonraki Galaxy Note modelini açıklığa kavuşturması bekleniyor.
Galaxy Note 7'nin düz ekranlı modeli de gelebilir
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7041 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, edge ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim