Anlık Bildirim

Galaxy Note 8'e rakip geliyor: Huawei Mate 10 Pro, akıllı kalem ile gelebilir!

Huawei Mate 10'un tanıtımına saatler kala, cihazın şimdi de bir 'smartpen' ile geleceği iddia edildi. Konuya ilişkin detaylar için sizi haberimize davet ediyoruz.
16 Ekim'de tanıtılacak olan Huawei Mate 10 ile ilgili bugüne kadar bir çok sızıntı bilgi paylaşıldı. Ancak şu ana kadar sızdırılan bilgiler arasında Huawei Mate 10 Pro'nun bir smartpen ile geleceğine dair bir söylenti duymamıştık. 
Evan Blass adlı Twitter kullanıcısı; bugün attığı bir Twitte, Mate 10 Pro'nun Galaxy Note 8 ile yarışabilmesi adına akıllı bir kalemle geleceğini paylaştı. Kalemin tasarımına baktığımız zaman Moleskine Akıllı Yazı Seti ile uyumlu olduğunu görüyoruz. Bu da iki şirketin arasındaki işbirliğine işaret ediyor. 
Bu akıllı kalemin en önemli özelliği ise Bluetooth erişimi açıkken gerçek bir kağıda yazdığınız yazı ya da çizimleri anında telefonunuza aktarabiliyor. Ancak iki şirket destek sağlamadığı sürece bu kalemi Huawei Mate 10 Pro'nun dokunmatik ekranında kullanamayabiliriz.
Tüm bu iddiaların gerçeği ne kadar yansıttığını 16 Ekim Pazartesi günü Almanya'nın Münih kentinde düzenlenecek olan lansmanda göreceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6098 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei mate 10 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim