Anlık Bildirim

Galaxy Note 8'in AnTuTu ve GFXBench test sonuçları açıklandı

Tanıtımına sayılı günler kalan Galaxy Note 8'in benchmark testleri ve teknik özellikleri belli oldu. Galaxy Note 8, AnTuTu'dan aldığı 179,000 puanla üçüncü sıraya yerleşti.

Galaxy Note 8'in AnTuTu ve GFXBench test sonuçları açıklandı Tam Boyutta Gör

Samsung'un 23 Ağustos'ta tanıtacağı Galaxy Note 8'in resmi AnTuTu ve GFXBench test sonuçları belli oldu. Testlere baktığımızda AnTuTu'da Snapdragon 835 işlemcili versiyonunun teste sokulduğunu GFXBench'te ise Exynos işlemcili versiyonun test edildiğini görüyoruz. Bu testler telefonun performansının yanında teknik özellikleri hakkında da bilgiler içeriyor.


Galaxy Note 8 AnTuTu testinden 179,000 puan almayı başardı. Bu sonuçla tüm telefonlar içerisinde üçüncü sıraya yerleşmiş oldu. Birinci sırada OnePlus 5, ikinci sırada HTC U11 yer alıyor.

Telefonun AnTuTu testine baktığımızda ekran çözünürlüğünün 1080x2220 çözünürlüğünde olduğunu görmekteyiz. FullHD+ olarak adlandırabileceğimiz bu çözünürlük, telefonun desteklediği en yüksek çözünürlük değil. Samsung Galaxy telefonlarının ekran çözünürlüğü ayarlar menüsünden değiştirilebiliyor. Telefon kutudan varsayılan olarak FullHD+ çözünürlüğüyle çıkıyor. Test öncesi bu ayar değiştirilmemiş.

GFXBench testine baktığımızda en yüksek çözünürlükte test yapıldığını görmekteyiz -2960x1440px-. Üstelik GFXBench'te telefonun ekran büyüklüğünün 6.4 inç boyutunda olduğu bilgisi de bulunuyor. Daha önceki en büyük Galaxy modeli telefon 6.2 inç büyüklüğündeki ekranıyla Galaxy S8+ idi.


Galaxy Note 8'in GFXBench testleri sadece basit test kategorilerinde yapılmış. İşte o benchmarkların sonucu:

  • Tessellation (OpenGL ES 3.1 + AEP):  950 Frames (31.7 Fps)
  • ALU 2 (OpenGL ES 3.0): 1680 Frames (56 Fps)


Benchmark testleri telefonun performansı hakkında kesin bilgi vermez. Ancak telefonun teknik özelliklerinin olduğu tablolar kesin bilgi veriyor. Samsung Galaxy Note 8'in resmi tanıtımı 23 Ağustos tarihinde yapılacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6781 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, antutu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim