Anlık Bildirim

Galaxy Note 9, 3.850 mAh kapasiteli pille gelebilir

Samsung, 2018'in ikinci yarısında tanıtacağı Galaxy Note 9 modelinde 3.850 mAh kapasiteli bir pile yer verebilir. Bunun ekrana gömülü parmak izi sensörü sayesinde mümkün olabileceği söyleniyor.
Samsung yılın ilk amiral gemisini lanse ettikten sonra tüm gözler 2018'in ikinci yarısında tanıtılacak olan Galaxy Note 9'a çevrildi. Çin kaynaklı yeni bir habere göre Galaxy Note 9'un pil kapasitesi 3.850 mAh seviyesine kadar çıkabilir.
Akıllı telefon üreticileri cihazlarının kalınlığını veya ağırlığını çok fazla arttırmadan büyük pil kullanmanın peşinde. Samsung, Galaxy Note 9'u 3.850 mAh kapasiteli bir pille donatabilirse kesinlikle tüketicilerin isteğini gerçeğe dönüştürmüş olacak. Kıyaslama yapabilmeniz açısından Galaxy Note 8 modelinin 3.300 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olduğunu belirtelim.

Ekrana gömülü parmak izi sensörü de olacak

Ancak şirket daha büyük bataryaya yer açmak için cihazın içindeki bazı bileşenleri yerinden oynatmak zorunda kalacak. Çok sayıda rapor Galaxy Note 9'un ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağını öne sürmüştü. En son söylentiler de akıllı telefonun ekrana gömülü parmak izi sensörüyle gelecek ilk Samsung telefon olacağını yineliyor.
Maalesef bu bilgilerin hiçbiri henüz Güney Koreli teknoloji devi tarafından resmi olarak doğrulanmadı. Dolayısıyla konuyla ilgili birinci ağızdan açıklama gelene kadar hiçbir şeye kesin gözüyle bakmamak gerek. Samsung'un Galaxy Note 9'u bu yılın ikinci yarısından önce tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3029 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, pil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim