Anlık Bildirim

Galaxy Note 9'un Geekbench sonuçları ortaya çıktı

Samsung Galaxy Note 9 bu seferde Geekbench testinde ortaya çıktı. Galaxy S9 Plus ile benzer teknik özelliklere sahip Galaxy Note 9'un test sonuçları da Galaxy S9 Plus'dan pek farklı sayılmaz.
Takvimlerin ilerlemesiyle birlikte Galaxy Note 9 için sızıntı sezonu da hız kazandı. Geçtiğimiz gün render görseli sızdırılan Galaxy Note 9, şimdi de Geekbench testinde ortaya çıktı. Samsung SM-N960U model numarasıyla ortaya çıkan Galaxy Note 9'un ABD versiyonu olduğu düşünülüyor zira telefonda Samsung'un yalnızca ABD pazarı için kullandığı Snapdragon işlemcisine yer verilmiş. 
Android 8.1 Oreo işletim sistemi üzerine inşa edilmiş Snapdragon 845 işlemcisi ve 6 GB sistem belleği ile güçlendirilen Galaxy Note 9, Geekbench 4.2'nin tekli çekirdek testinden 2411 puan alırken, çoklu çekirdek testinden ise 8712 puan alıyor. Galaxy Note 9'un Geekbench sonuçlarını Snapdragon 845'li Galaxy S9 Plus ile kıyaslayacak olursak, Galaxy S9 Plus'ın tekli çekirdek skoru 2443 iken, çoklu çekirdek skoru ise 8359 puan olarak karşımıza çıkıyor.
Galaxy Note 9'un Exynos 9810 çipsetli versiyonunun Snapdragon 845 işlemcisi kullanılan modele göre bir tık daha iyi skor kaydetmesi bekleniyor. 

Galaxy Note 9 ne zaman çıkacak?

6.4 inç Super AMOLED ekran, Exynos 9810 işlemcisi, 6 GB RAM, 4000 mAh kapasiteli batarya ile geleceği söylenen Galaxy Note 9'un Ağustos ayının son haftası lanse edilmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim