Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 büyük bir soğutma çözümüne sahip olacak

Masaüstü kullanım tecrübesini daha da ileriye götürecek olan Galaxy Note 9 haliyle donanımı zorlayacak ve aşırı ısınacak. Samsung bunun önüne geçmek için büyük bir soğutma çözümüne yer verecek.

Amiral gemi akıllı telefonlarda donanım güçlü hale geldikçe soğutma sistemi de şart olmaya başladı. Donanımı zorlayacak fonksiyonlar koyan üreticiler tedbiren de olsa soğutma sistemine yer veriyor.

Galaxy Note 9 özellikleri

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Galaxy Note 9 modelinde büyük bir soğutma borusu kullanılacağı ifade edildi. Telefonu zorlayacak belirli fonksiyonlarda ısı borusu denge sağlayacak.

Snapdragon 845 veya Exynos 9810 yonga seti ile gelecek olan model sadece oyun anlamında zorlanmayacak. Samsung DeX aksesuarı haricinde telefonun doğrudan harici ekranlara bağlanabileceği ifade ediliyor. Bu esnada işlemci ve grafik biriminin aşırı ısınmasının önüne geçmek için ısı borusu devreye girecek.

Normalde Samsung DeX aksesuarında da pasif bir soğutma çözümü yer alıyor ve zorlu işlemlerde ısınmayı engelliyordu. Şimdi her iki cihazda da soğutma çözümü yer almış olacak. Diğer taraftan bazı kaynaklar gelecek oyuncu odaklı telefona yönelik olarak bu çözümün kullanıldığı ve bir nevi de test edilmiş olacağı ifade ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim