Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 denklanşör butonuyla gelecek

Galaxy Note 9'un tasarımında sürpriz bir detay ortaya çıktı. Galaxy Note 9'da fotoğraf/video çekimi ve ekran görüntüsü alabilmek için ekstra bir fiziksel buton yer alacak.
Galaxy S8 ile birlikte kullanıcıların sanal asistan Bixby'e erişimini kolaylaştıran Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'a yeni bir buton ekleyebilir. Telefonun sağ çerçevesine eklenecek butonla birlikte Sony'nin yıllardır Xperia serisi akıllı telefonlarda kullandığı bir özellik, ilk defa Note serisinde karşımıza çıkacak. 
Samsung ile ilgili sızıntılarıyla oldukça iyi bir sicile sahip olan Ice Universe, geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 9'a ait olduğu iddia edilen bir kılıfın görselini paylaşmıştı. Görselde kılıfın sağ alt kenarına yerleştirilmiş bir düğme yuvası dikkat çekerken, Koreli Herald gazetesinin bugün edindiği bilgiler de Ice Universe'nin paylaşımını doğrular nitelikte. 
Butonun ne işe yaracağına dair birtakım bilgiler edinen haber kaynağı, Sony'nin Xperia serisi telefonlarında olduğu gibi basit bir fotoğraf çekme işlevinin yanı sıra video çekimlerinde de kullanılacak fiziksel düğmenin, kamera işlevlerine ek olarak ekran görüntüsü almak için de kullanılabileceğini belirtiyor. Şimdilik iddia niteliği taşıyan bu bilgiler, 9 Ağutos'ta düzenlenmesi beklenen Galaxy Note 9 lansmanında netlik kazanacak.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3914 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim