Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 ne zaman tanıtılacak?

Samsung ile ilgili sızıntılarıyla ünlü Ice Universe, Galaxy Note 9'un ne zaman tanıtılacağını paylaştı. Peki ya Galaxy Note 9 ne zaman tanıtılacak, Galaxy Note 9 hangi özelliklere sahip olacak?
Samsung cephesiyle ilgili sızıntılarıyla ünlü Ice Universe, Galaxy Note 9'un 2 veya 9 Ağustos'ta New York'ta düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacağını ortaya koydu. Güney Koreli teknoloji devinin büyük bir açılış etkinliği hazırlığında olduğunu belirten Ice Universe, Galaxy Note 9'un tanıtımdan kısa bir süre sonra da satışa çıkacağını ekledi. 

Galaxy Note 9 özellikleri [Tahmini]

  • Ekran: 6.4 inç boyutunda Quad HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekran
  • İşlemci: Exynos 9810 (4x 2.9GHz Cortex -A75 + 4x 1.9 GHz Cortex -A55)
  • RAM: 6 GB
  • Depolama kapasitesi: 64/128/256 GB + microSD kart desteği
  • Arka kamera: 12 + 12 MP
  • Ön kamera: 8 MP
  • Batarya: 3850 - 4000 mAh 
  • İşletim sistemi: Android 8.1 Oreo
6.4 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile geleceğine kesin gözüyle bakılan Galaxy Note 9, Galaxy S9 ailesinde olduğu gibi Exynos 9810 yonga setinden beslenecek. Yonga setine 6 GB boyutundaki sistem belleği eşlik edecekken, depolama kısmında ise microSD kart ile arttırılabilir 64/128/256 GB depolama seçeneklerinin sunulması bekleniyor. Samsung, Galaxy Note 9'un batarya kapasitesini yüksek tutabilmek için yatay kamera yerleşimini kullanacak. 3850 veya 4000 mAh kapasiteli pile sahip olması beklenen Galaxy Note 9'da Galaxy S9 Plus'dakine benzer bir kamera paketine yer verilmesi kuvvetle muhtemel. 
Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle kutudan çıkacak olan Galaxy Note 9, daha gelişmiş özelliklere sahip SPen ile gelecektir. Galaxy Note 8 ile benzer tasarım hatlarını taşıyacak Galaxy Note 9'un ebatlarının da selefi Galaxy Note 8 ile hemen hemen aynı olması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim