Anlık Bildirim

Galaxy Note 9'un merak edilecek yanı kalmadı: İşte cihazın yeni görselleri

Samsung Galaxy Note 9, önümüzdeki ay düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. 9 Ağustos tarihli lansman öncesinde sızan görseller ile birlikte artık cihazın merak edilecek pek bir yanı kalmadı.
Slash Leaks tarafından yayınlanan yeni görseller sayesinde Samsung Galaxy Note 9'un gizemli hiçbir yanı kalmadı. Sızdırılan fotoğraflar akıllı telefonun Note 8 modeline oldukça benzediğini ortaya koyuyor.
Samsung'un yeni amiral gemisi bir önceki model gibi çift arka kameraya sahip olacak. Parmak izi tarayıcısının ise kamera sensörlerinin hemen altına yerleştirildiğini görüyoruz. Ayrıca cihazın ön ve arka kısmının cam olduğu anlaşılıyor.

Galaxy Note 9 birçok kez sızdı

Önümüzdeki ay tanıtılacak telefonla ilgili tek yeni sızıntı bu değil. Dün Evan Blass da Note 9 ve altın renkli S Pen'in bir görselini paylaştı. Önceki gün ise Samsung Mobile'ın başkanı DJ Koh, Çin'de katıldığı bir etkinlikte Galaxy Note 9 kullanırken görüntülenmişti.
Merak edilecek neredeyse hiçbir yanı kalmayan akıllı telefon 9 Ağustos tarihinde New York'ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Samsung geçen ay söz konusu Unpacked etkinliği için basın davetiyelerini göndermeye başlamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10065 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim