Anlık Bildirim

Galaxy Note 9'un tanıtım posteri sızdırıldı

Samsung'un önümüzdeki ay tanıtacağı Galaxy Note 9'un tanıtım posteri internete sızdı. Akıllı telefonun arka tasarımını açığa çıkaran görsel altın renkli S Pen'i de net şekilde görmemizi sağladı.
Samsung'un yakında piyasaya süreceği Galaxy Note 9'un posteri ortaya çıktı. Tanıtım afişinde altın renkli S Pen ile donatılmış leylak moru renginde bir cihaz görüyoruz. S Pen ise ilk kez bu kadar net bir şekilde karşımıza çıkıyor.
Samsung'un Ağustos ayında düzenlenecek Unpacked etkinliği için gönderdiği basın davetiyesinde stylus kalemin butonunu görebilmiştik. Şimdi ise S Pen'i tam olarak görme şansı yakaladık. Söz konusu buton Bixby'yi çağırmaya yarayan özel bir tuş gibi görünüyor, ancak henüz bir şey onaylanmadığı için kesin konuşmak zor.

Parmak izi sensörü artık doğru yerde

Akıll telefonun tanıtım posteri ayrıca kulaklık girişini ve nihayet doğru yere konumlandırılmış parmak izi tarayıcısını gösteriyor. Galaxy Note 9'un arka panelinde çift kamera sistemi var. Parmak izi sensörü kameraların hemen altına taşınırken cihazın alt kısmında 3.5 mm kulaklık girişinin mevcut olduğu açıkça görülüyor.
Söylentilere bakılırsa akıllı telefon öncekinden daha büyük bir pile sahip olacak. Note 9 ile birlikte gelecek S Pen'in de Bluetooth özellikli olacağı ve müzik çaları kontrol etme de dahil olmak üzere birçok farklı amaç için kullanılabileceği belirtiliyor. Yakın tarihli bir rapor Galaxy Note 9'un 24 Ağustos'ta raflardaki yerini alacağını ortaya koymuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4899 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim