Anlık Bildirim

Galaxy S10, Note 10 ve Galaxy A serisinde ultrasonik parmak izi tarayıcısı kullanılacak

Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya süreceği Galaxy S10, Note 10 ve Galaxy A serisi telefonlarda ultrasonik parmak izi tarayıcısı yer alacak. Yaklaşan Galaxy Note 9'da ise bu teknolojiyi görmeyeceğiz.
Samsung, gelecekteki amiral gemisi cihazlarının ekrana gömülü ultrasonik parmak izi sensörüne sahip olacağını doğruladı. Çin'deki bir etkinlikte konuşan Samsung Mobile başkanı DJ Koh, şirketin optik parmak izi teknolojisi yerine ultrasonik sensör kullanacağını ve bunun daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacağını söyledi.
Samsung, 10. yıldönümüne özel olarak tasarladığı Galaxy S10'da ekrana gömülü ultrasonik parmak izi sensörü sunacak. Ayrıca Samsung CEO'su Guo Minghao, bu parmak izi tarama teknolojisinin 2019'da çıkacak Galaxy Note 10 ve Galaxy A serisi akıllı telefonlarda da yer alacağını açıkladı.

Galaxy S10 üç farklı ekran boyutu ile gelecek

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Galaxy Note 9 modeli ise bu teknolojiye sahip olmayacak. Raporlara göre Samsung, Galaxy S10 amiral gemisini 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.4 inç olmak üzere üç farklı ekran boyutuyla piyasaya sürecek.
6.4 inç ve 6.1 inçlik varyantlar, en üst seviye özelliklerle birlikte gelirken Qualcomm'un ekrana gömülü ultrasonik parmak izi tarayıcısı ile donatılacaklar. 5.8 inçlik modelde ise yan tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı yer alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11133 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim