Anlık Bildirim

Galaxy S10 tasarımlı Pixel 4 geliyor

Google'ın önümüzdeki aylarda resmiyet kazandıracağı Pixel 4 serisinin tasarımı ile ilgili önemli detaylar ortaya çıktı. Akıllı telefonun tasarım olarak Samsung Galaxy S10'a benzeyeceği söyleniyor.
Google merakla beklenen uygun fiyatlı Pixel 3a serisini yaklaşık 10 gün önce tanıtmıştı. Şimdi ise tüm gözler arama devinin önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği yeni nesil amiral gemilerine çevrildi. Pixel 4 ve Pixel 4 XL olarak adlandırılması beklenen telefonların tasarımı ile ilgili taze bilgiler var.
Geçen yıl çıkan Pixel 3'ün tasarımı hakkında çok önemli detayları ele geçiren Front Page Tech isimli YouTube kanalı yine boş durmayarak bazı bilgilere ulaştı. Görünüşe bakılırsa Pixel 4, delikli ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun Samsung Galaxy 10 gibi Infinity-O tarzı bir tasarım ile geleceği iddia ediliyor. İki telefon birbirine çok benzeyecek.

Pixel 4'te fiziksel tuş olmayacak iddiası

Güvenilir kaynaklardan alındığı belirtilen istihbarat doğruysa, Google bugüne kadar Pixel telefonlardaki en büyük tasarım değişikliğine imza atmaya hazırlanıyor olabilir. Görünüşe bakılırsa şirket Pixel 3 XL'in ekranındaki büyük çentik konusunda yapılan eleştirilere kulak vermiş ve radikal bir değişikliğe gidiyor.
Tüm bilgiler bununla sınırlı değil. İnanması oldukça güç farklı iddialar da var. Pixel 4'ün hiçbir fiziksel tuşa sahip olmayacağı ve bunun yerine dokunmaya duyarlı kapasitif tuşlarla geleceği söyleniyor. Ancak bu iddiaların şu an için birer duyumdan ibaret olduğunu unutmamak gerekir. Önümüzdeki günlerde Pixel 4 serisi ile ilgili daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13356 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim