Anlık Bildirim

Galaxy S6 serisi ve Galaxy Note 5, Android 8.0 Oreo güncellemesi alabilir

Samsung, üç yıl önce lanse ettiği Galaxy S6 ve Galaxy Note 5 cihazlarına Android 8.0 Oreo güncellemesini dağıtabilir. Samsung yetkilileri; Galaxy S6'nın Andorid Oreo güncellemesi alacağını doğruladı.
Geçtiğimiz günlerde bir kullanıcının sorusu üzerine Samsung Canlı Destek hattından, Galaxy S6 serisi için Android 8.0 Oreo güncellemesiyle ilgili çalışmaların sürdürüldüğüyle ilgili bilgi paylaşılmıştı. Görüşmeden saatler sonra ortaya çıkan bir görsel ise Galaxy S6 serisinin güncelleme alacağını doğrular nitelikte, üstelik görseli incelediğimiz zaman Galaxy Note 5'in de Android Oreo güncellemesi alacak olan cihazlar arasında yer aldığını görüyoruz.
Samsung, Galaxy S6 ve Note 5 telefonlarına son olarak Android 7.0 güncellemesini sunmuştu. Note 5'in şimdilik Android 8.0 Oreo sürümüne güncelleneceği Samsung yetkilileri tarafından doğrulanmasa da Galaxy S6'nın Android 8.0 Oreo sürümüne kavuşacağına rahatlıkla söyleyebiliriz.
Listedeki güncelleme alacak olan diğer cihazlara baktığımız zaman, 2017 model Galaxy A serisinin tamamının da Android Oreo güncellemesi alacak olması dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıca listede akıllı telefonların yanı sıra Samsung'un Galaxy Tab serisinin de güncelleme alacağını görüyoruz. 
Paylaşılan görselde dikkat çeken en önemli hususlardan birisi de henüz tanıtılmamış olan 2018 model Galaxy A serisinin Android 7.0 Nougat sürümüyle birlikte çıkış yapacak olması. Serinin ilerleyen dönemlerde Android Oreo sürümüne güncelleneceği de dikkatli gözlerden kaçmıyor.  
Umarız sonradan ortaya çıkan bu görsel doğru çıkar ve Samsung, üç yıl öncesinin amiral gemi modellerine en yeni güncellemeyi ulaştırır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20178 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim