Anlık Bildirim

Galaxy S7 ailesine yakın zamanda Note 8 arayüzü gelebilir

Samsung Galaxy S7 serisine, Android 8.0 Oreo güncellemesiyle birlikte Samsung'un Note 8 ve Galaxy S8 ailesinde kullandığı Samsung Experince arayüzünün gelmesi bekleniyor.
Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Koreli şirketin 2016 yılı amiral gemileriydi. Şimdilik Android 7.0 Nougat sürümünün kullanıldığı cihazlarda arayüz olarak ise Samsung'un kendi geliştirdiği Grace UX adıyla bilinen TouchWiz‘in yeni sürümlerinden biri kullanılıyor.
2018 yılıyla birlikte Samsung TouchWiz arayüzünden vazgeçip yine kendi arayüzü olan Samsung Experince'ı kullanmaya başladı. Samsung Experince arayüzünü kullanan ilk telefonlarda Galaxy S8 ailesi olmuştu
Samsung'un orta segmente hitap eden J5 ve J7 (2016) gibi modelleri dahi Experience arayüz güncellemesini almışken S7 ve S7 Edge hala eski arayüzü kullanıyor.

Galaxy S7 Ailesi Android 8.0 Oreo Güncellemesiyle Birlikte Yeni Arayüze Kavuşabilir 

Galaxy S7 ailesine yakın zamanda Note 8 arayüzü gelebilir
 
Bugüne ortaya çıkan bilgilere göre, S7 ailesinin de yeni Experience arayüzü gelecek. Yeni arayüzün Android 8.0 Oreo güncellemesiyle birlikte sunulması bekleniyor. 2017 Galaxy A serisinin de bu güncellemeyi alması bekleniyor.
Experience arayüzü ile birlikte kamera arayüzünden bildirim çubuğuna birçok görsel ve işlevsel yenilik sunuluyor. Şimdilik güncellemenin ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim