Anlık Bildirim

Galaxy S8 Oreo güncellemesi kısa bir sürenin ardından tekrar yayında

Samsung, kısa süre önce dağıtımına başlayıp ardından durdurduğu Android 8.0 Oreo güncellemesinin tekrardan yayınladı. Görünen o ki eski sürümdeki hatalar çözülmüş.
Samsung, Galaxy S8 ailesi için Android 8.0 Oreo güncellemesinin dağıtımına başladıktan kısa bir süre sonra güncellemeyi durdurma kararı aldı. "Android 8.0 Oreo sürümü yüklü bazı Galaxy S8 ve S8 + cihazlarının beklenmedik şekilde yeniden başlatıldığını tespit ettik. Durumu takiben, güncellemenin yayınını geçici olarak durdurduk. Etkilenen aygıtlara olan etkinin en aza indirgenmesini ve güncellemenin mümkün olduğunca çabuk devam etmesini sağlamak için sorunu araştırıyoruz." açıklamalarında bulunan Samsung, aradan geçen altı gün sonra çalışmalarını tamamladı ve güncellemeyi tekrardan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcılarının beğenisine sundu. 

Daha önce güncellemeyi yükleyenler için de hata düzeltmeleri içeren küçük bir güncelleme yayınlandı

Eğer güncelleme dağıtıma çıkar çıkmaz cihazınıza kurduysanız bu sizin için bir sorun teşkil etmeyecek zira Samsung, güncellemeyi yükleyen kullanıcılar için de 530 MB boyutunda hata gidermelerini içeren mini bir güncelleme yayınladı. 
 
Şimdilik Almanya'da yayına alınan Android 8.0 Oreo güncellemesinin, ilerleyen günlerde ülkemiz dahil birçok ülke de daha kullanıma sunulması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim