Anlık Bildirim

Galaxy S8 serisine Çin'den en iyi akıllı telefon ödülü

Şangay'da gerçekleştirilen MWC 2017 etkinliği, Samsung'un amiral gemisi telefonlarına şimdiye kadarki en prestijli ödülü kazandırdı. Galaxy S8 serisi "en iyi akıllı telefon" ödülüne layık görüldü...
Samsung'un en yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve S8 Plus, Şangay'daki Mobil Dünya Kongresi 2017 kapsamında düzenlenen Asya Mobil Ödülleri'nde (AMO) "en iyi akıllı telefon" ödülüne layık görüldü. Ödül töreni Asya'nın en büyük mobil etkinliği sırasında mobil inovasyonları onurlandırmak için her yıl geleneksel olarak yapılıyor.
En iyi akıllı telefon ödülü, fiziksel tasarım, UX (kullanıcı deneyimi), performans, kullanım kolaylığı ve inovasyon gibi çeşitli kriterleri göz önünde bulunduran bir dizi gazeteci ve analist tarafından belirlenerek veriliyor. Ödülün, Güney Koreli teknoloji devinin amiral gemileri tarafından şimdiye kadar alınan en prestijli ödül olarak gösterildiğini belirtelim. Çünkü S8 serisi daha sonra tanıtılacağı ve piyasaya sürüleceği için Barselona'daki MWC 2017'de diğer cihazlarla rekabet edememişti.
S8 serisini taçlandıran ödül, Samsung Electronics Çin Başkan Yardımcısı Tong Wang tarafından kabul edildi. GSMA işbirliğiyle Şangay'da gerçekleştirilen MWC 2017, 28 Haziran'dan 1 Temmuz'a kadar devam edecek. Asya Mobil Ödülleri, konferansın ilk gecesinde Şangay'ın Pudong semtindeki DaGuan Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim