Anlık Bildirim

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Edge Aydınlatması özelliği güncellendi

Samsung Galaxy S8 ailesi için Edge Lightning uygulamasını güncellendi ve kenar aydınlatmasını özelleştirme seçenekleri eklendi. Kullanıcılar aydınlatmanın rengini ve şeklini değiştirebilecek.

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Edge Aydınlatması özelliği güncellendi Tam Boyutta Gör
 

Samsung’un Galaxy S6 Edge modeli ile başlattığı Edge Lightning yani kenar aydınlatma özelliği Galaxy S8 ailesi için güncellendi. Edge Lightning özelliğinden kısaca bahsedecek olursak telefon yüzüstü yere bakarken çağrı geldiği zaman kavisli ekranlara parlak renkli görüntüler yansıtılıyor. Bu sayede telefon çevresini aydınlatıyor ve kullanıcının tepkisini çekiyor.
Samsung, Galaxy S8 modelleri için Edge Lightning özelliğini geliştirdi. Başlarda sadece çağrılarda kullanılabilen kenar aydınlatma özelliği, Galaxy S8 ile birlikte her bildirim için kullanılabiliyor. Üstelik sadece ekran yüzüstü dönükken veya ekran açıkken dahi özel aydınlatma seçenekleri sunuyor.

Bugün Edge Lightning uygulaması güncellendi ve Galaxy S8’in kenar aydınlatmasını özelleştirme seçenekleri eklendi. Kullanıcılar aydınlatmanın rengini ve şeklini değiştirebilecek. Öncesinde hangi uygulamanın bildirimlerinde aydınlatma yapılacağını belirlemek dışında hiçbir özelleştirme seçeneği bulunmuyordu.

Kullanıcılar kenar aydınlatmasının kalınlığını, rengini ve şeffaflığını değiştirebilecek. Güncellemeyi yüklemek isteyen Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcılarının Edge Ekranı uygulamasını güncellemesi yeterli oluyor. Galaxy Apps mağazasının içerisinden gerekli güncellemeyi yapabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim