Anlık Bildirim

Galaxy S9 mini benchmark testlerinde görüldü

Samsung bu yıl mini versiyonlara geri dönerek hepimizi şaşırtabilir. Amiral gemilerin fırlayan fiyatları firmayı böyle bir çözüme yöneltti. Peki Galaxy S9 mini özellikleri neler olacak?

Samsung’un uzun süredir ürün portföyünde yer vermediği amiral gemilerinin mini sürümleri bu yıl yeniden canlanabilir. Samsung Galaxy S9 mini olduğu iddia edilen bir telefon benchmark testlerinde görüldü.

Galaxy S9 mini özellikleri

SM-G8750 model numarasına sahip olan cihaz Snapdragon 660 yonga seti ve 4GB RAM barındırıyor. Geçmiş yıllardaki mini versiyonların donanımına bakıldığında Galaxy S9 mini kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmayacak gibi duruyor.

Yeni modelin diğer detayları belli değil ancak kavisli yerine düz bir ekran taşıyacağı ve 18:9 görüntü oranına sahip olacağı tahmin ediliyor. Batarya tarafında ise 2500mAh kapasiteler söz konusu olabilir.

Şimdilik model gerçekten Galaxy S9 mini ismini alacak mı yoksa farklı bir isimle mi satışa çıkacak veya kesin olarak ne zaman tanıtılacak belirsizliğini koruyor. En erken yaz aylarında bir lansman görebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3210 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s9 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim