Anlık Bildirim

Galaxy S9 ön siparişleri beklentilerin altında

Güney Kore kaynaklı yeni haberlere göre Galaxy S9'a yönelik ön siparişler istenilen seviyede değil. Hem çok fazla yenilik sunmaması hem de yüksek fiyat etiketi ilgiyi düşürmüş durumda.
Galaxy S9 tanıtım etkinliğinde Samsung'un iPhone X'daki Animoji'ye oldukça benzeyen AR Emoji ile Apple'dan ilham aldığı ortaya çıkmıştı. Güney Koreli teknoloji devinin Apple'ın yeni telefonunu "beklenenden daha düşük ön siparişler" konusunda da yakından takip ettiği görülüyor.
Güney Kore'nin Yonhap Haber Ajansı'n göre Galaxy S9'a yönelik  ön siparişler S8'le "aynı veya biraz daha düşük" seviyede. Konuyla ilgili açıklama yapan bir Samsung yetkilisi "Galaxy S9'un ön siparişlerinin Galaxy S8'in ön siparişlerine benzer olduğuna inanıyoruz" dedi.

S8 serisinden çok farklı olmaması ilgiyi düşürdü

Rapor doğru olsa bile bu akıllı telefonun başarısız olduğu anlamına gelmiyor. Ancak telefonların iki günde 550.000 ön sipariş alarak rekor kıran S8 serisinden daha iyi performans göstermesi bekleniyordu.
Bu durumun geçen yılki modele kıyasla telefonlarda çok fazla yenilik olmamasına bağlanıyor. Müşterilerin Galaxy S9'u diğer akıllı telefonlardan pek farklı bulmaması cihazlara yönelik ilginin de beklentilerin altında kalmasına neden olmuş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3824 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim