Anlık Bildirim

Galaxy S9, tansiyon ve stres seviyenizi ölçebiliyor

İki gün önce Mobil Dünya Kongresi'nde lanse edilen Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin tansiyon ve stres ölçümü yapabildiği ortaya çıktı. Ayrıntılar haberimizde.
Galaxy S5 modeli ile Samsung'un akıllı telefon modellerine dahil olan kalp ritmi sensörüne Galaxy S9 ile birlikte yeni özellikler eklendi. Kamera lensinin yanına konumlandırılan yeni sensörle birlikte Galaxy S9 ve Galaxy S9+ kullanıcısının tansiyon ve stres seviyesini ölçebiliyor.
Samsung Electronics ve California Üniversitesi (UCSF) işbirliğinde geliştirilen My BP Lab uygulaması, kullanıcıların kan basıncını ve stres düzeylerini izlemelerine ve günlük sağlığını iyileştirmek için kişiselleştirilmiş bilgiler elde etmelerine yardımcı oluyor. Uygulama, Galaxy S9 ve Galaxy S9+'a yerleştirilen optik sensör sayesinde kan basıncının harici bir donanım olmaksızın akıllı telefon tarafından doğrudan ölçülmesine olanak sağlıyor. 
 
15 Mart'ta Google Play Store'da yayınlanacak uygulama, kullanıcıların tansiyon ve stres seviyelerini ölçmek bir yana uyku, egzersiz ve diyet de dahil olmak üzere kullanıcısının diğer aktiviteleriyle ilgili raporlar hazırlayıp kendisine sunuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16929 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Sağlık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim