Anlık Bildirim

General Mobile ve Vestel’e ‘Android European Hero’ Ödülü

Mobil Dünya Konferansı 2017 kapsamında düzenlenen etkinlikte Avrupa’dan seçilen 9 marka arasına giren General Mobile ve Vestel, ‘Android European Hero’ ödülüne layık görüldü.

Android platformunu başarılı bir şekilde kullanarak üretim süreçlerine entegre eden markaların ödüllendirildiği ‘Android European Hero’, MWC 2017 fuarı bünyesinde gerçekleştirildi. Etkinlikte ülkemizden de iki marka yer aldı.

Android platformu, cihaz üreticilerine sunduğu açık ekosistemi ile yenilik konusunda cesaretlendirerek, kendilerine özgü model ve çözümler geliştirmelerine olanak tanıyor. Dünyanın 175 ülkesinde, 1300’den fazla markaya ait, 24 binin üstünde farklı türde cihaz Android platformu üzerinde çalışıyor.

‘Android European Hero’ etkinliğinde Avrupa kıtasından toplam 9 marka seçildi.  Bu markalar arasında yer alan General Mobile ve Vestel; yaratıcılıkları, yüksek kaliteye odaklılıkları ve Android’in yeteneklerini en iyi şekilde kullanarak rekabetçi bir pazarda ayrışma konusundaki kararlılıkları ile ödül almaya hak kazandılar.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6585 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vestel, general mobile ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim