Anlık Bildirim

Google Now ile Android akıllı telefonlarda ekran görüntüsü almak kolaylaşıyor

Ekran görüntüsü almak için artık ilginç tuş kombinasyonları denemenize gerek yok. Google Now'un yeni özelliği sayesinde istediğiniz ekran görüntünü hemen paylaşabileceksiniz.
 
Google Now ile Android akıllı telefonlarda ekran görüntüsü almak kolaylaşıyor
Akıllı telefonlarda ekran görüntüsü almak bazen işkenceye dönüşebiliyor. Ekran görüntüsü alabilmek için garip tuş kombinasyonlarına basmanız ve bu kombinasyon sırasında başarılı bir zamanlama yapmanız gerekiyor. Google ise bu işi biraz daha kolaylaştırmayı tercih etmiş.
Google Now uygulaması ile birlikte artık kullanıcılar bulundukları ekranın görüntüsünü hızlı bir şekilde paylaşabilecekler. Bunun için tek yapılması gereken "Home" butonuna uzun basmak ve çıkan Google Now menüsü üzerindeki paylaş butonuna basılı tutmak. Bu işlemin ardından ekran görüntünüz direk olarak alınıyor ve paylaşabileceğiniz uygulama listesi ekrana getiriliyor.
Bu yöntemin yalnızca Android 6.0 sürümü kullanan akıllı telefonlarda geçerli olduğunu hatırlatalım. Android'in son sürümünü kullanıyor ve Google Now ile ekran görüntüsü alamıyorsanız aşağıda yer alan bağlantıdan uygulamayı güncelleyiniz.

http://app.donanimhaber.com/Data_Reload?id=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim