Anlık Bildirim

Google hata yaptı, Android Pie kullanıcılarının telefonları "Güç Tasarrufu" moduna geçti

Google, Android Pie işletim sisteminin özelliklerini test ederken, birçok kullanıcının telefonunun şarjı %99'un altına düştüğünde otomatik olarak "Güç Tasarrufu" moduna geçmesine neden oldu.
Teknoloji devi Google'ın Android'in farklı sürümlerini test ederken bunu zaman zaman kullanıcılarına yansıttığını biliyoruz. Ancak yapılan son testlerdeki bir yanlışlık Android Pie işletim sistemi kullanan cihazların otomatik olarak "Güç Tasarrufu" moduna geçmesine neden oldu.

Google olaya açıklık getirdi

Birçok kullanıcı başta Reddit olmak üzere çeşitli forumlarda benzer bir sorun yaşayanların olup olmadığını sormaya başladılar. Zira kullanıcıların büyük bir kısmı "Güç Tasarrufu" modunu hiç kullanmadıkları halde böyle bir durumla karşılaştıklarını ifade ettiler. Kısa bir sürenin ardından da Google'dan bu enteresan durumla ilgili bir açıklama geldi.
Bir Google temsilcisi Reddit'te sorunu açıklamak için şu ifadeleri kullandı: "Herkese merhaba, bazılarınız bugün cihazınızda "Güç Tasarrufu" modunun açık olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Bu yanlışlıkla pil tasarruf özelliklerini test etmek için yaptığımız bir denemeydi. Pil tasarruf ayarlarını varsayılan olarak geri aldık. Lütfen cihazınızı kendi ihtiyaçlarınıza göre yapılandırın. Karışıklık için özür dileriz." Yapılan bu açıklama sonrasında ise kullanıcıların kafalarındaki soru işaretleri de giderilmiş oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6957 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, android pie ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim