Anlık Bildirim

Google'dan arkadaşlarınızla YouTube videoları izleyebileceğiniz iOS uygulaması

Google'ın Area 120 isimli bir parlak fikir geliştirme merkezi kullanıcıların YouTube videolarını arkadaşlarıyla birlikte izlemelerini sağlayan Uptime isimli yeni bir uygulama yayınladı.
Google geçen yıl, çalışanların zamanlarının %20'sini düzenli görevleri dışındaki projelerde harcamalarına imkân veren "Area 120" isimli bir "parlak fikir" geliştirme merkezi kurmuştu. Arama devi bu projesinin çalışanları daha yaratıcı ve yenilikçi hale getireceğine inanıyordu. Şirket bu girşiminin karşılığını almaya başladı bile.
Area 120, kullanıcıların YouTube videolarını arkadaşlarıyla birlikte izlemelerine yardımcı olan yeni bir uygulama yaptı. İlginçtir ki uygulama yalnızca iPhone'lar için mevcut ancak Android sürümünün yakında gelmesi bekleniyor. Web sürümünün geliştirilip geliştirilmeyeceği ise henüz belli değil.
Uptime isimli sosyal uygulama, kullanıcıların Google hesabıyla oturum açmalarını ve arkadaşlarıyla bağlantı kurmalarını gerektiriyor. Ardından, YouTube videolarını gerçek zamanlı olarak izleyebilir ve birçok güzel özellikten faydalanabilirler.
Uygulamanın en eğlenceli yanı, videonun kenarlarında izleyen tüm arkadaşlarınızın avatarlarlarının görünmesi. Hemen altlarında ise o an mesaj yazdıklarına dair bir simge görünüyor. Videoyu izleyen kullanıcılar alt kısımdaki metin kutucuğuna yorumlarını yazabiliyorlar.
Buna ek olarak, Uptime uygulaması kullanıcılara duygularını ifade edebilmeleri için birden fazla emoji arasından seçim yapma imkanı veriyor. Arkadaşlarınız ve onların takip ettiği insanlardan günlük YouTube video önerileri de alıyorsunuz. Ayrıca video bulmanızı sağlayan bir arama çubuğu da var.
Uptime, YouTube videolarını paylaşma ve eğlenme konusunda heyecan verici bir alternatif olabilecek potansiyele sahip. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak -şimdilik sadece- iOS cihazınıza indirebilirsiniz.
App Store: Uptime
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim