Anlık Bildirim

Google'ın Pixel 3 tanıtımı 9 Ekim'de yapılacak

Apple'ın yaklaşan yeni iPhone tanıtımından sonra bu yılın amiral gemisi modellerinin biteceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Google Pixel 3, 9 Ekim'de görücüye çıkıyor.
Yaklaşan iPhone lansmanından sonra bu yıl görebileceğiniz tüm amiral gemilerinin tanıtıldığını düşünüyorsanız endişelenmenize gerek yok. Çünkü henüz Google'ın Pixel 3 modelleri piyasaya sürülmedi. Arama devi, Piksel 3 ve Piksel 3 XL akıllı telefon modellerini 9 Ekim'de New York'ta düzenleyeceği etkinlikle tanıtacağını duyurdu.

Başka Google ürünleri de tanıtılabilir

Google'ın basına gönderdiği davetiyelerde Google logosunu bazı animasyonlar ve "I <3 NY" ibaresi süslüyor. Bu ibaredeki 3, Pixel 3'ü NY'nin de New York'u temsil ettiğini belirtelim. Etkinliğin en çok Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ye odaklanacağı belirtilirken, diğer Google ürünlerinin de duyurulabileceği söylentileri mevcut.
Google'ın bu etkinlikte kendi akıllı ekranını, güncellenmiş bir Chromecast modelini ve Google Pixel Watch akıllı saatini görücüye çıkaracağı söylense de, Pixel Watch'ın önümüzdeki yıla ertelenmesi bu cihazın tanıtılma ihtimalini de ortadan kaldırıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim