Anlık Bildirim

Google'ın hamburger emojisi tartışma konusu oldu

Arama devi Google'ın hamburger emojisindeki peyniri köftenin altına yerleştirmesi tartışma konusu oldu. Sosyal medyada yankılanan meseleye şirketin patronu Sundar Pichai de dahil olmuş durumda.
Google'ın hamburger emojilerinden birindeki peynir yerleşimi, arama devinin CEO'sunun da dahil olduğu sanal bir tartışma ortamı yarattı. Teknoloji şirketinin peynir dilimini hamburger emojisine yerleştirme biçimini eleştiren yazar Thomas Baekdal, attığı tweetle olayı büyüten isim oldu.
Sosyal medyada bir anda konuşulmaya başlayan hamburger meselesi kısa süre içerisinde Google'ın CEO'su Sundar Pichai'nin de radarına takıldı. Konuya alaycı bir tavırla yaklaşan Pichai, eğer hamburgerdeki malzemelerin doğru şekilde sıralanması konusunda fikir birliğine varılabilirse, Pazartesi günü herşeyi bırakıp bu konuyu ele alacaklarını belirtti.
Yemek pişirme uzmanları ise böyle bir peynir yerleşiminin asla söz konusu olmadığını söylüyor. Çünkü peynir köftenin altına yerleştirilirse ekmeğin alt kısmını ıslatarak hamur hale getirir. Yukarıdaki görselden de Apple, Samsung, LG ve Microsoft da dahil olmak üzere diğer teknoloji şirketlerinin hiçbirinin peyniri hamburger emoji'lerine böyle yerleştirmediğini görüyoruz.
Bakalım Google, yeni Pixel 2 amiral gemisindeki ekran ve ses sorunlarından daha hayati önem taşıyan bu meseleyi nasıl çözecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8730 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim