Anlık Bildirim

Güncelleme: Samsung Galaxy Note 7'sini iade etmemiş olanlara büyük indirim

Galaxy Note 8 modelinin piyasaya çıkış arefesinde Galaxy Note 7 sahiplerine büyük bir jest yapıldı. Galaxy Note 7'sini henüz iade etmemiş kullanıcılar için indirim yapılacak.
Geçen yıl bataryaların alev alması nedeniyle kabus dolu günler geçiren Galaxy Note 7 sahiplerine firma tarafından sağlanan kolaylıkların arkası kesilmiyor. Hâlâ daha Note 7'sini iade etmemiş kullanıcılara Galaxy Note 8 için büyük bir indirim geliyor. 


Yarı yarıya

Zaten lansmanda Galaxy Note 7 sahiplerinin sabrı ve anlayışı takdir edilmiş, firmanın patronu özür üzerine özür dilemişti. Bu açıklamalardan sonra Galaxy Note 7 sahiplerine çok anlamlı bir jest yapılması bekleniyordu. 
Şimdilik ABD’de duyurulan kampanyaya göre Galaxy Note 7 satın olan kullanıcılar Galaxy Note 8 için 425$ indirim alacak. ABD’de ortalama 950$ olan Galaxy Note 8 fiyatının yanında neredeyse yüzde 50 civarında bir indirim yapılmış oluyor. 
Samsung’un çeşitli hediyelerde oluşan pahalı bir paket yerine doğrudan indirim vermesi oldukça güzel. Galaxy Note 7 sahipleri için indirim çeki çok hoş bir jest olacaktır. Böylece geçmişi bir nebze olsun unutturabilir.
Galaxy Note 7 modeli baştan sona kadar firmaya 5 milyar dolar zarara neden oldu. Samsung bu zararın altından henüz kalkmayı başarmıştı. Yapılan indirim ise muhtemelen mobil bölümde bir miktar zarara neden olacaktır ancak müşterinin güvenini kaybetmemeye değer. 
Kampanya diğer ülkelere ne zaman gelecek bilinmiyor. Ülkemizde de 4999TL fiyat etiketi ile raflara çıkacak olan Galaxy Note 8 modelinde bu tür bir indirim yaklaşık olarak 1500TL’ye denk geliyor. Yani Galaxy Note 7'sini iade etmemiş kullanıcılar büyük bir indirim karşılığında telefonu iade ederek Galaxy Note 8'i çok daha uygun fiyata satın alacaklar. 
Güncelleme: Söz konusu indirim Note 7'sini henüz iade etmemiş kullanıcıların Note 7'yi iade etmesi durumunda geçerli olacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11813 kez okundu.
21 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim