Anlık Bildirim

HMD Global 27 Nisan'da Nokia X'i tanıtacak

Nokia markasına hayat veren HMD Global, önümüzdeki günlerde yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket daha önce piyasaya sürülen Nokia X'in yeni versiyonunu 27 Nisan'da sahneye çıkaracak.
Nokia X'i hatırlıyor musunuz? Nokia’nın ilk Android akıllı telefonu olarak piyasaya sürülmüş ve başarılı olamamıştı. Görünüşe bakıllırsa HMD Global akıllı telefonu 27 Nisan'da geri getirecek.
Yayınlanan fotoğraflar HMD Global'in 27 Nisan tarihinde Çin'de bir lansman düzenleyerek Nokia X olarak adlandırılan bir akıllı telefon tanıtacağını gösteriyor. Dijital bir bilgilendirme panosundan çekilen fotoğrafta "X" şeklini oluşturmak için çapraz şekilde duran iki telefonun yer aldığını görüyoruz.

Kavisli ekran ve metal gövde

Görüntüden anlayabildiğimiz kadarıyla telefon 2.5D kavisli ekrana ve metal arka panele sahip olacak. Aynı zamanda metal gövdenin köşeleri de kavisli gibi duruyor. Yaklaşan Nokia X daha önce pek fazla söylentiye konu olmadığı için kesinlikle büyük bir sürpriz oldu. Orta sınıf bir telefon veya amiral gemisi bir cihaz olup olmadığını bilemiyoruz. Lansman gününe kadar muhtemelen HMD Global de ağzını sıkı tutacaktır.
Bununla birlikte akıllı telefonun eskisi gibi Nokia X olarak mı yoksa Nokia X (10/on) şeklinde mi telaffuz edileceği belli değil. Bildiğiniz üzere şirket önceki modelleri hep rakamlarla adlandırdı. Eğer bu şekilde bir durum söz konusuysa daha yüksek bir rakam daha güçlü bir cihaz anlamına gelebilir. Yani 27 Nisan'da bir amiral gemisiyle de karşılaşabiliriz (haberdeki görseller konsept tasarımdan alıntıdır).
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5442 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim