Anlık Bildirim

HMD Global'den sürpriz: Nokia X6 Cuma günü tanıtılacak

HMD Global'in önümüzdeki Cuma günü yeni akıllı telefonu Nokia X6'yı tanıtacağı bildirildi. Nokia X'ten önce piyasaya sunulacak olan bu akıllı telefonun teknik detayları haberimizde.
Nokia marka telefonların üreticisi HMD Global'in, beklenmedik bir sürprize imza atarak önümüzdeki Cuma günü Nokia X6'yı tanıtacağı belirtildi. Bildiğiniz üzere Nokia, 2010 yılında Symbian işletim sistemine sahip bir Nokia X6'yı zaten üretmişti. HMD Global'in neden aynı model numarasını kullandığı şu an için bilinmese de, yeni Nokia X6'nın orta sınıf bir cihaz olacağını söyleyebiliriz.

Nokia X6 orta sınıf bir cihaz olacak

Gelen bilgilere göre Nokia X6'nın, Nokia 6 ve Nokia 7 plus arasındaki boşluğu doldurması bekleniyor. Cihaz 19:9 en boy oranında 5.8 inç çerçevesiz bir ekrana sahip olacak. Helio P60 işlemci, 4 GB RAM ve Snapdragon 636 işlemci, 6 GB RAM olmak üzere iki varyantı olacak akıllı telefon, kutudan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çıkacak.
Tasarım tarafında elle tutulur herhangi bir bilgiye ulaşamasak da, cihazın Carl Zeiss lensli ve dikey olarak konumlandırılmış çift arka kamerasının olacağını belirtebiliriz. Nokia X6'nın teknik özellikleri şimdilik belli olmayan kamerasının özel bir profesyonel çekim modu ile geleceği söyleniyor. 27 Nisan'da Çin'de satışa sunulması beklenen akıllı telefonun 4 GB RAM'li modeli 255 dolar, 6 GB RAM'li modeli ise 285 dolar fiyat etiketine sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5603 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim