Anlık Bildirim

HTC 10'un bu kez renk seçenekleri sızdırıldı

HTC'nin yeni tepe modeli olacak 10 modeli bir süredir sızıntılara kurban gidiyordu. Akıllı telefonun bu kez ise renk seçenekleri ve bu seçeneklere göre hazırlanmış basın görselleri sızdırıldı.
Mali olarak zor zamanlar geçiren HTC, girdiği değişimle birlikte üzerindeki ölü toprağı atmak istiyor. Tasarım konusunda bazı yeni denemeler yapan üretici yeni amiral gemisi modeli için hazırlıkları tamamlamak üzere. Ortaya çıkan sızıntılar da HTC'de değişen tasarım anlayışının geldiği son noktayı gözler önüne seriyor.

Bir süredir medyada dolaşan sızıntılara bugün yeni görüntüler de eklendi. Yeni görseller HTC 10'un farklı renk seçenekleriyle nasıl görüneceğini gözler önüne seriyor. Şirket her ne kadar görsellerin gerçeği yansıtmadığını ve tasarımın farklı olacağını savunsa da son sızıntıların tümü aynı tasarımı işaret ediyor.
Görsellere göre akıllı telefon kullanıcılara beyaz ve siyah(gri) renk seçeneklerinin yanı sıra altın ve ön yüzeyi siyah arka yüzeyi beyaz olan 4 toplam 4 farklı seçenek sunacak. Kısaca hatırlatmak gerekirse HTC 10 için 5.15 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde Ultrapixel arka kamera, 4MP çözünürlüğünde Ultrapixel ön kamera, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 3000mAh batarya gibi özelliklerden söz ediliyor.

Üreticinin fiyat politikası da satışlarda önemli bir rol oynayacak. Büyük bir kitle Tayvanlı üreticinin yüksek fiyat inadından vazgeçerse satışlarının artacağını düşünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4409 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc 10 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim