Anlık Bildirim

HTC Ocean serisi gerçeğe dönüşüyor

HTC’nin farklı kontrol fonksiyonlarıyla donattığı yeni akıllı telefon serisi Ocean veya yeni adıyla U, kısa süre sonra resmiyete kavuşacak. Firmanın beklentileri büyük.

Uzun süre önce ilk görselleri internete sızan ve bir konsept olduğu sanılan HTC’nin Ocean adındaki akıllı telefon serisi gerçekleşmek üzere. Firmanın 12 Ocak tarihinde bir etkinlik yapacağı ifade ediliyor.

Yeni Bir Konsept

Seri ile ilgili dikkat çeken konu Sense Touch adındaki dokunmatik teknolojisi. Aslında sıkma teknolojisi dememiz daha doğru olur zira kullanıcının telefonun kenarlarına yaptığı baskı ile çeşitli fonksiyonları çalıştırması mümkün oluyor. Baskının ölçüsü de ayarlanabiliyor. Sense Touch bu anlamda firma açısından bir ilki temsil ediyor. Daha önceki modellerde böyle bir teknolojiye yer verilmemişti.

Görsellerde cihazın metal bir alaşım barındırdığı görülüyor. Muhtemelen baskı sensörleri metal çerçevenin alt kısmına entegre edilmiş durumda. Üst köşede ise LED bildirim ışığı yer alıyor. Ayrıca seride çift kamera da yer alıyor. Yine firmanın 3.5mm kulaklık girişinden vazgeçtiği ifade ediliyor.

HTC U adıyla pazarda konumlanacak olan yeni seride üç model yer alıyor. U Smart modeli tahminlere göre orta seviyede mücadele edecek. U Master serinin amiral gemi modeli olacak. U Ultra ise 6 inçlik bir ekran barındıracak. Serinin USB Tip-C standardına devam edeceği ifade ediliyor.

Yeni seride donanım ne olacak ve fiyat olarak nereye konumlanacak şimdilik bilinmiyor. İlk bilgilere bakıldığında üst seviye olacağına kuşku yok. Bu bakımdan da fiyatı biraz yüksek olacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17610 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc ocean ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim