Anlık Bildirim

15 Mayıs itibariyle amiral gemisi U 11 modelini tanıtmaya hazırlanan Tayvanlı HTC, halen beklediği çıkışı yakalayabilmiş değil. Firmanın bir süre önce piyasaya sürdüğü HTC U serisi de düşüşe engel olamadı.

Düşüş sürüyor

Firmanın açıkladığı tablolara göre Nisan ayında 156 milyon dolarlık gelir elde edildi. Yıl bazında yüzde 18, ay bazında ise yüzde 9 düşüş yaşandı. Yılın ilk 4 ayında ise elde edilen gelir 600 milyon civarında oldu. Yıl bazında yüzde 6.45 düşüş kaydedildi.

Firmanın yıl başında piyasaya sürdüğü HTC U Ultra ve HTC U Play modellerinin beklenen satışı yapamadığı ifade ediliyor. Modeller beğenilen özelliklere sahip olsa da yüksek fiyat etiketleri nedeniyle eleştirilmişti. Yılın ilk çeyreğinde firma Şangay’daki atıl bir üretim tesisini sattığı için gelir tablolarında zararı biraz azalttığı belirtiliyor.

Yılın ikinci yarısı itibariyle HTC U 11 amiral gemisi yine kurtarıcı görevini üstlenecek. Kenar kısımlarındaki sensörleri ile sıkarak kontrol edebildiğiniz cihaz bu açıdan bir ilk oluşturuyor. Rakipleri ile benzer veya biraz altında bir fiyatlama ile HTC U 11 tüketici ilgisini çekebilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4475 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc u ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim