Anlık Bildirim

HTC U11 Plus'ın render görüntüleri ortaya çıktı

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC'nin 2 Kasım tarihinde resmen tanıtacağı HTC U11 Plus'a ait render görüntüler yayınlandı. Akıllı telefonun 4000 mAh pil ve 6GB RAM'le gelmesi bekleniyor.
HTC U11 Plus, Tayvanlı şirketin mobil bölümünü Google'a sattıktan sonra piyasaya süreceği en son amiral gemisi olabilir. Akıllı telefonun 2 Kasım'da resmiyet kazanması bekleniyor ancak U11 Plus hakkındaki ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. OnLeaks tarafından yayınlanan render görüntüler, HTC'nin birkaç hafta sonra sahneye çıkaracağı akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olabileceğini ortaya koymuş durumda.
Paylaşılan görseller, HTC U11 Plus'a ait CAD (bilgisayar destekli tasarım) dosyaları temel alınarak oluşturulmuş. Yani resmi basın görsellerine en yakın görüntülerle karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. HTC'nin telefonun arkasında "Liquid surface" (sıvı yüzey) tekniğini kullanmaya devam ettiğini görüyoruz. Böylece U11 Plus'ın arka kısmı tıpkı bir ayna gibi parlak bir görünüm sunacak.

Snapdragon 835 ve 4000 mAh pil

Amiral gemisi ince çerçevelere sahip gibi görünse de üst ve alt çerçeveler Samsung Galaxy S8 veya LG V30 gibi diğer üst sınıf telefonlara kıyasla kalın duruyor. HTC U11 Plus'ta 3.5 mm ses girişi yer almayacak. Dolayısıyla cihazı satın alanlar USB Type-C bağlantı noktasını kullanmak zorunda. Arka tarafta tek lensli kamera ile birlikte parmak izi tarayıcısı var.
Qualcomm Snapdragon 835 yonga setiyle güçlendirilmesi beklenen akıllı telefonun 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB dahili belleğe sahip varyantları olacak. Ayrıca Quad HD çözünürlüklü 6 inç ekran ve 158.2 x 74.6 x 9.1 mm ebatlarında olacağı da gelen haberler arasında. Son olarak HTC'nin yaklaşmakta olan amiral gemisinde 4000 mAh kapasiteli bir pile yer vereceğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3679 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim