Anlık Bildirim

HTC U11'i güçlendirecek kapsamlı bir yazılım güncellemesi geliyor

HTC U11'in yazılım güncellemesiyle Bluetooth 5.0'ı desteklemeye başlayacağını bildirmiştik. Cihazın alacağı güncelleme sRGB ekran modu, 1080p 60fps video kaydı ve daha fazlasını da getirecek.
Geçtiğimiz günlerde HTC U11'in yazılım güncellemesiyle Bluetooth 5.0 desteğine kavuşacağını yazmıştık. Sızıntılarıyla tanınan @LlabTooFeR isimli Twitter hesabı, amiral gemisi akıllı telefon için kapsamlı bir güncelleme yayınlanacağını söyledi. Ayrıca güncellemenin getireceği tüm yeni özellikler ve değişiklikleri de açığa çıkmış durumda.
Listenin başında Bluetooth 5.0 etkinleştirmesi var. HTC U11, her ne kadar şu an için devre dışı olsa da Bluetooth 5.0 ile piyasaya sürülen bir cihaz. Ama artık yeni güncelleme ile cihazdaki mevcut Bluetooth 5.0 etkinleştirilecek. Böylece kullanıcılar bu teknolojinin avantajlarından yararlanabilecekler.
Güncellemenin, Ağustos ayı güvenlik yamalarını da getireceği söyleniyor. Ayrıca HTC U11, 1080p çözünürlüğünde 60fps (saniyede 60 kare) video çekebilme yeteneğine de kavuşacak. Bildiğiniz gibi bu özelliği Huawei P10/P10 Plus ve Galaxy S8/ S8+ modellerinde görmüştük. Diğer değişiklikler arasında kamera, performans, Edge Sense iyileştirmeleri ve termal ince ayarlar var. Güncellemenin aynı zamanda HTC U11'e sRGB ekran modunu da ekleyeceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4767 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim