Anlık Bildirim

HTC U12 Life sonunda resmen tanıtıldı

HTC, bir süredir gündemi meşgul eden HTC U12 Life isimli akıllı telefonunu resmen tanıttı. Çift kamera ve 3.600 mAh pil ile gelen cihazın tüm detayları haberimizde.
Son birkaç aydır söylentileri çıkan HTC U12 Life sonunda resmiyet kazandı. HTC yeni akıllı telefonunu IFA 2018 kapsamında resmen tanıttı. Orta sınıf segmentine katılan cihaz bütçesi kısıtlı olanlara veya son model telefon kullanma derdi olmayanlara hitap ediyor.
Teknik özelliklerine baktığımızda HTC U12 Life'ın 6 inç 18:9 FHD+ ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Akıllı telefon Snapdragon 636 yonga seti ve bölgeye bağlı olarak 4 GB ya da 6 GB RAM'le geliyor. Ayrıca microSD kart kullanılarak genişletilebilir 64 GB veya 128 GB'lık bir depolama alanı ile sunulacak.
HTC U12 Life orta sınıf olarak tasarlanmasına rağmen HTC yeni telefonunda genellikle üst sınıf amiral gemilerinde gördüğümüz çift arka kameraya yer vermeyi ihmal etmemiş.

HTC U12 Life özellikleri ve fiyatı

16 MP + 5 MP sensörlerden oluşan arka kamera sistemi faz algılamalı otomatik odaklama, çift LED flaş ve 4K video kaydı desteği sunuyor. Ön tarafta ise BSI (Back Illuminated Sensor), LED flaş ve kaliteli selfie'ler için tasarlanmış "güzellik modu" sunan 13 MP'lik bir kamera var.
Telefon ayrıca parmak izi sensörü, şarj için bir USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi ve 3.600 mAh pil ile geliyor. Ayrıca kutudan Android 8.1 Oreo ile çıkacağını belirtelim.
HTC cihazın fiyatını açıklamadı ancak özellikleri göz önüne alındığında muhtemelen satın almayı düşünenleri çok zorlamayacak bir fiyat etiketine sahip olacak. Gelen haberler 390 dolar civarında olacağını gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5266 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim