Anlık Bildirim

HTC U12, Verizon'un sitesinde listelendi: Çerçevesiz ekran, 3500 mAh pil

HTC'nin çıkış tarihi henüz belli olmayan akıllı telefon modeli HTC U12, telekominikasyon şirketi Verizon'un web sitesinde listelendi. Cihazın hangi özelliklere geleceğini haberimizden öğrenebilirsiniz
Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu HTC U12, telekominikasyon şirketi Verizon'un Open Developmet sitesinde listelendi. Sayfa da kısıtlı ölçülerde özelliğe yer verilmiş olsa da, akıllı telefonun bir kısım teknik detaylarını öğrenebilmemiz açısından olumlu bir gelişme.

Sayfada kısıtlı ölçüde teknik bilgi yer alıyor

Sitede yer alan bilgilere göre HTC U12, Gorilla Glass korumalı çerçevesiz bir Super WQHD LCD ekrana ve 3500 mAh pil kapasitesine sahip olacak. 4K video kayıt özelliği sunacak akıllı telefon Bluetooth 5.0, Quick Charge 1.0 ve IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikasıyla geliyor.
Verizon sitesinde HTC U12'nin LTE Cat 12'yi destekleyeceği belirtilmiş durumda. Fakat LTE Cat 12, yüksek veri hızlarına izin vermeyen eski bir standart olduğu için, bu bilginin yanlış olması kuvvetle muhtemel görünüyor. HTC Sense Companion arayüzüne sahip olacak akıllı telefon, kutudan Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile çıkacak. Verizon'un HTC U12 için hazırladığı sayfadaki görselin oraya temsili olarak koyulduğunu ve HTC U11'e ait olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim