Anlık Bildirim

HTC, yeni modeli Desire P'ye resmiyet kazandırdı

HTC, yeni modeli Desire P'ye resmiyet kazandırdı
Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, yeni modeli Desire P'ye Tayvan'da resmiyet kazandırdı. Akıllı telefonun, beraberinde getirdiği teknik özellikler bakımından orta segment bir tablo çizdiğini söylemek mümkün.
129.74 mm uzunluğunda, 67.9 mm genişliğinde, 10.7 mm kalınlığında ve 136 gram ağırlığında sade tasarımıyla ön plana çıkan Desire P'de, Qualcomm firmasının 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli MSM8225 Snapdragon S4 Play platformu tercih edilmiş. Bilindiği üzere 45 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen ve ARM'ın Cortex-A5 mimarisini temel alan bu platform, Adreno 203 grafik işlem birimine sahip.
4.3-inç büyüklüğünde - 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super LCD II ekrana ve 4 GB'lık dahili depolama alanına (microSD kartlarla arttırılabilir) yer verilen akıllı telefonun Android 4.0.4 ''Ice Cream Sandwich'' işletim sistemini kullandığı ve işletim sistemine HTC Sense 4.1 arayüzünün eşlik ettiği belirtiliyor.
Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantısı, GPS / GLONASS ve Bluetooth 4.0 üçlüsünü bünyesinde barındıran akıllı telefon, 8 megapiksel çözünürlüğünde BSI-CMOS sensörlü bir kamerayla donatılmış. Kamera, 28 mm objektif, f/2.2 diyafram açıklığı, loş mekanlarda çekim için LED flaş, otomatik odaklama ve WVGA çözünürlüğünde hareketli görüntü kaydı gibi özellikler sunuyor. 
Son olarak 1.620 mAh kapasiteli bir bataryayla gelen Desire P'nin 280 Euro'dan fiyatlandırılması planlanıyor. Akıllı telefonun Tayvan sınırları dışına çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor.
HTC, yeni modeli Desire P'ye resmiyet kazandırdı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1689 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim