Anlık Bildirim

HTC'nin yeni akıllı telefonu HTC U12 Life'ın özellikleri sızdırıldı

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC'nin "Imagine Life" kod adıyla geliştirdiği yeni orta segment akıllı telefonunun özellikleri sızdırıldı. Gelen haberlere göre HTC U12 Life olarak adlandırılabilir.
HTC'nin "Imagine Life" kod adıyla yeni bir orta segment akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu. Gelen yeni haberlere göre şirket bu modeli "HTC U12 Life" olarak adlandırabileceği yönünde. Lafı fazla uzatmadan HTC'nin yeni akıllı telefonunun detaylarına geçelim.

HTC U12 Life, Kasım ayında gelebilir

HTC Imagine Life'ın ilk sızıntıları Android Authority tarafından ele geçirildi ve cihazın çok yüksek bir ihtimalle HTC U12 Life adıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Orta segment bir akıllı telefon olan HTC U12 Life'ın 2.160 x 1.080 ekran çözünürlüğüne sahip 6 inç full HD + ekranla geleceği söyleniyor. Tayvanlı üreticinin çentik modasına uyup uymayacağı ise şimdilik bir soru işareti.
Qualcomm Snapdragon 636 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunacak olan cihazda ayrıca bir microSD yuvası da olacak. Akıllı telefonun arka panelinde 16 MP + 5 MP çift kameranın yer alacağı ve bu kameraların faz algılama, otomatik netleme ve 4K video kayıt özellikleri sunacağı belirtiliyor. Cihazın selfie kamerasının ise flaşlı ve 13 MP çözünürlüğe sahip olacağı da sızan bilgiler arasında.
HTC U12 Life ayrıca 3.600 mAh pil kapasitesi sunacak ancak cihazın hızlı veya kablosuz şarj özelliklerine sahip olup olmayacağı ise henüz netleşmiş değil. Doğrusunu söylemek gerekirse orta sınıf bir telefon için bu özellikler pek muhtemel görünmüyor. Kasım ayında piyasaya sunulması beklenen HTC U12 Life'ın fiyatının ne olacağı konusunda ise net bir bilgiye ulaşmış değiliz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim