Anlık Bildirim

Honor 7S resmi olarak tanıtıldı

Huawei'nin resmi olarak ülkemize de giriş yapan alt markası Honor, bugün yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon tanıttı. İşte Honor 7S olarak lanse edilen cihazın özellikleri ve fiyat etiketi.
Huawei'nin alt markası Honor, yeni bir giriş seviyesi akıllı telefon tanıttı. Honor 7S olarak lanse edilen cihaz bu ayın başlarıda TENAA'da görünmüştü. Akıllı telefonda MediaTek MT6739 yonga seti yer alıyor. Ayrıca 18:9 görüntü oranı sunan 720 x 1440 piksel çözünürlükte 5.45 inç ekrana sahip.
2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı ile gelen Honor 7S'in 13 MP arka ve 5MP ön kamerası var. 146.5 x 70.9 x 8.3 mm ölçülerinde ve 142 gram ağırlığında olan cihaz çift SIM özelliğini destekliyor. Bununla birlikte Android 8.1 Oreo ile çalıştığını ve 3.020 mAh kapasiteli bir pil taşıdığını belirtelim.

Honor 7S'in fiyat etiketi de belli oldu

Şirket telefonun yüksek sesli bir hoparlöre sahip olduğunu ve gürültülü ortamlarda daha iyi bir dinleme deneyimi yaşatacağını söylüyor. Honor 7S, 125 dolar fiyat etiketiyle ilk olarak Pakistan'da satışa sunulacak. Cihaz Honor'un global web sitesinde listelenmiş olmasına rağmen diğer ülkelerde ne zaman piyasaya sürüleceği ile ilgili bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim