Anlık Bildirim

Honor 9N resmi olarak duyuruldu

Huawei'nin alt markası olan Honor yeni akıllı telefonu Honor 9N'i tanıttı. 5.84 inç ekranı ve çift kamerası ile dikkat çeken cihazın tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin alt markası Honor bugün yeni akıllı telefon modeli olan Honor 9N'i resmi olarak duyurdu. Hindistan'da Honor 9i olarak piyasaya sunulan cihaz çentikli bir tasarıma sahip.

Honor 9N'in başlangıç fiyatı 174 dolar

Honor 9N beklendiği gibi Honor 9i ile aynı donanım özelliklerine sahip. İki cihaz arasındaki tek farkın depolama alanı olduğunu söyleyebiliriz. Bugün duyurulan akıllı telefon 5.84 inç çentikli FHD+ ekrana ve HiSilicon Kirin 659 yonga setine sahip. Grafik birimi olarak Mali-T830 MP2 kullanan cihaz 3 GB / 4 GB RAM ve 64 GB / 128 GB depolama alanı seçenekleri sunuyor.
Honor 9N'un arka panelinde 12 MP + 2 MP olmak üzere çift kamera ve parmak izi okuyucu yer alıyor. Cihazın selfie kamerası ise 16 MP çözünürlüğe sahip. Kutudan Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile çıkan akıllı telefonun batarya kapasitesinin ise 3.000 mAh olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Lavanta Moru, Robin Yumurta Mavisi, Safir Mavisi ve Gece Yarısı Siyahı renk seçenekleri ile gelecek olan cihazın fiyatlandırma şekli ise aşağıdaki şekilde olacak.

Honor 9N fiyat listesi

3 GB RAM / 32 GB depolama alanı -> 174 dolar
4 GB RAM / 64 GB depolama alanı -> 203 dolar
4 GB RAM / 128 GB depolama alanı -> 261 dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim