Anlık Bildirim

Honor Play 6GB RAM bellekli model 128GB kapasiteye yükseltildi

Huawei’nin oyun odaklı olarak lanse ettiği Honor Play akıllı telefon modeli 128GB kapasiteye kavuştu. Böylece akıllı telefon tek kapasite seçeneği dezavantajından kurtulmuş oldu.

Huawei’nin GPU Turbo teknolojisini ilk kez tanıttığı Honor Play adındaki akıllı telefonunda önemli bir kapasite iyileştirmesi sağlandı. Üstelik fiyatı sabit tutularak.

Honor Play özellikleri ve fiyatı

Huawei Honor Play modeli 6.3 inçlik çentikli ekranı ve Kirin 970 yonga seti ile dikkatleri çekmişti. GPU Turbo teknolojisi ile grafik biriminin hızını arttırabilen Honor Play oyunlar için de ideal bir telefon haline geliyordu.

Huawei yeni modelin ilk etapta 4GB RAM veya 6GB RAM ve 64GB kapasite ile donattığı versiyonlarını piyasaya sürmüştü. 6GB RAM bellekli versiyonun bir artısının olmasını istemiş ki şimdi 128GB kapasiteli olanını da piyasaya sürüyor.

6GB RAM ve 64GB kapasiteli versiyon ilk çıktığında 349$ fiyat etiketine sahipti. 6GB RAM ve 128GB kapasiteli versiyon da yine 349$ fiyat etiketine sahip olacak. Yani fiyat değişmeden depolama kapasitesi artmış oldu. 6GB RAM ve 64GB kapasiteli versiyon ise 335$ civarına inmiş durumda.

Honor Play modelinde daha hızlı otomatik odaklama ve otomatik sahne algılama özelliği sunan 16 MP + 2 MP sensörlü çift arka kamera, 16MP çözünürlüğünde ön kamera, yapay zekâ desteği, 3750mAh kapasiteli batarya, GPS, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac gibi özellikler yer alıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim