Anlık Bildirim

Huawei, Kirin işlemcilerini diğer şirketlere satmayacak

Kendi mobil işlemcisini geliştiren şirketlerden biri olan Huawei, şu an için Kirin yonga setlerini başka şirketlere satarak gelir elde etmeyi düşünmediğini açıkladı.
Huawei, kendi mobil işlemcilerini geliştiren ve daha sonra bunları cihazlarında kullanan birkaç akıllı telefon üreticisinden biri. Samsung gibi diğer şirketler ise sadece işlemcilerini kendi cihazlarında kullanmakla kalmayıp aynı zamanda akıllı telefon üreticisi olsun veya olmasın diğer müşterilere satıyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre Huawei'nin bu tür bir düşüncesi yok.
Hafta başında Şanghay'da düzenlenen Huawei Küresel Analist Zirvesi sırasında şirkete mobil yonga setlerini diğer akıllı telefon üreticilerine satma planının olup olmadığı soruldu. Huawei, yonga seti bölümünü bağımsız bir işletme olarak konumlandırmayacağını ve zaten bu bölümün diğer müşterilere mobil işlemci satarak gelir elde etmeyi amaçlamadığını belirtti.

Huawei açık kapı bıraktı

Huawei, Kirin mobil işlemcileri sayesinde telefonlarını kendi donanım mimarisiyle donatarak sektörde fark yaratıyor. Bununla birlikte şirketin bu olasılığı tamamen reddettiği de söylenemez. Dolayısıyla gelecekte Huawei, Kirin işlemcilerini başka şirketlere de satabilir. Ancak en azından bunun şirketin öncelikleri arasında yer almadığını öğrenmiş olduk.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim