Anlık Bildirim

Huawei Mate 10 Lite ülkemizde satışa çıktı

Huawei’nin ilk 4 kameralı akıllı telefonu olarak duyurulan ve Mate 10 Pro tasarımını temel alan Huawei Mate 10 Lite ülkemizde satışa çıktı. Fiyatı haberimizde.

Huawei’nin Mate 10 amiral gemi serisi lansmanından önce duyurulan ve daha uygun bir fiyat etiketi ile Avrupa’da piyasaya sürdüğü Mate 10 Lite akıllı telefon modeli ülkemize de geldi.

Huawei Mate 10 Lite modeli aslında Mate 10 Pro modelini temel alan bir yapıda. İnce çerçevelere sahip ekran 18:9 görüntü oranı sunuyor. Alt kısımda Huawei yazısı görünürken arka kısımda da parmak izi okuyucu mevcut. Model tamamen metal alaşımdan imal edilmiş.

Lite gibi ama değil 

Lite olarak anılmasına rağmen modelin orijinalden pek bir boyut farkı yok gibi görünüyor. 5.9 inçlik ekranda 2160x1080 piksel çözünürlük sunan model 7.5mm kalınlığa sahip. Modele 4+4 formatında Cortex-A53 çekirdekleri ve Mali-T830 grafik birimi barındıran Kirin 659 yonga seti güç veriyor.

https://www.gittigidiyor.com/huawei-mate-10-lite

4GB RAM ve 64GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen modelde dikkat çekici unsur çift kameralar. Modelin hem ön hem de arka kısmında çift kamera kombinasyonu mevcut. Arka kısımda 16MP ana kamera ve 2MP derinlik kamerası yer alıyor. Ön kısımda ise 13MP ana kamera ve 2MP derinlik kamerası bulunuyor. Yapay zekâ sayesinde nesneye göre pozlama ayarlarını otomatik yapma veya yüze göre güzelleştirme yapma gibi önemli avantajlar da sunuluyor.

Batarya kapasitesi olarak 3340mAh tercihini yapan model özellikle Huawei Mate 10 amiral gemisinin pahalı olduğu bir dönemde alternatif olmaya çalışacak. Model için 2199TL fiyat etiketi belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16604 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei mate 10 lite ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim