Anlık Bildirim

Huawei Mate 20 Pro çalışırken görüntülendi

Huawei Mate 20 Pro nihayet kendini gösterdi. Çalışırken görüntülenen Mate 20 Pro, kavisli ekranıyla dikkat çekerken, ortaya çıkan kroki çizimleri de Mate 20 Pro'ya dair ipuçları verdi.
Üç arka kameraya sahip P20 Pro ide adından sıkça söz ettiren Huawei, yeni amiral gemisi Mate 20 serisi için çalışmalarını sürdürürken, Mate 20 Pro'ya ait olduğu iddia edilen prototip ve kroki çizimleri ortaya çıktı. 
Daha önce Samsung üretimi 6.9 inçlik OLED panel ile geleceği söylenen Huawei Mate 20 Pro'nun çalışırken görüntülenen prototipi kavisli ekranıyla dikkat çekiyor. Yuvarlatılmış köşelere sahip Mate 20 Pro'da herhangi bir çentik bulunmazken, üst tarafta kamera, sensörler ve ahize için küçük bir kısım ayrılmış. Alt taraftaki Huawei logosu ise dikkatli gözlerden kaçmıyor.
Telefonun kroki çizimlerine gelecek olursak, Mate 20 Pro'da ikili veya üçlü kamera paketinin yer alacağı söylenebilir. Kamera konusunda kesin bir şey söyleyemiyoruz zira, arka paneldeki son yuvarlak halkanın parmak izi tarayıcısı mı yoksa kamera lensi mi olduğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Ancak Mate 20 Pro'nun, P20 Pro modelinin devamı niteliğinde bir telefon olacağını varsayarsak Mate 20 Pro'da da üçlü kamera setini görebiliriz. 
 
Mate 20 Pro'ya dair herhangi bir teknik detay kendini göstermese de telefonun 6 GB RAM, Kirin 980 çipseti ve 4000 mAh veya üzeri bir batarya ile geleceği tahmin ediliyor.  

Mate 20 ne zaman çıkacak?

Ekim ayında tanıtılması beklenen Mate 20 ailesinin üç üyeye sahip olması bekleniyor. Bunlar: Mate 20 Lite, Mate 20 ve Mate 20 Pro olacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12140 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, mate 20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim